Hirdetés

profil.lap.hu / Acél Profilok Forgalmazása

Acél Profilok Forgalmazása

Lemezanyagok - Tűzi horganyzott acéllemez . - Színes bevonatú, tűzi horganyzott lemez - Hidegen hengerelt lemez - Aluminium lemez - Trapézlemez: színes bevonatú és tűzi horganyzott Szálanyagok - Zártszelvények - Hegesztett csővek - Varrat nélküli csővek Kötélárú darukötél, drótkötél, emelőkötél, kenderkötél, hegymászó kötél, emelőheveder, emelőlánc, rögzítő-lánc és rögzítő-heveder

Fő profilunk a járatos méretű hegesztett acélcsövek, horganyzott acélcsövek, varratnélküli acélcsövek és spirálhegesztett acélcsövek forgalmazása raktárkészletről.

Gipszkarton profilok

Kovácsoltvas elemek gyártása

Rozsdamentes lemez, saválló lemez, hőálló lemez, tükrös lemez, natúr lemez, szálcsiszolt lemez, dekor lemez, köracél, négyzetacél, laposacél, hatszögacél, cső, zártszelvény, szitaszövet, hullámrács, perforált lemez, csúszásgátló lemez, fitting, csőív, t-idom, golyóscsap, szelep, karima, bördel, kötőelemek, hegesztő alapanyagok, korlátelemek, géptalpak, állványlábak... ...Minden, ami rozsdamentes!

Lindab svédacél ereszcsatorna rendszerek, cserepeslemezek

Telephelyeinken sárgaréz, vörösréz, bronz félgyártmányokkal, horganyzott, horgany, ólom anyagokkal, rozsdamentes acél termékekkel, épületbádogos késztermékekkel, ipari, magasépítészeti és reklámipari műanyagokkal várjuk tisztelt partnereinket.Ezeken felül nyíregyházi raktárunkban készletről értékesítünk hőszigetelő anyagokat, szekszárdi áruházunkban pedig betonacélt és ívóvíz-, szennyvízrendszerek

Az Inomix Kft.- nél szinte mindent megtalál, ami rozsdamentes acéllal kapcsolatos. Inox lemezek, fittingek, csőszerelvények, idomacélok stb…

Több mint 8000 termék forgalmazása

Cégünk, 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Kiemelt vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

veszik.hu webáruház

Alumínium profilok , egyedi gyártásban is országos házhozszállítással. 1500 féle alumínium profil, standard és rajzos profilok.

Hirdetés
Meghatározás:

Az építőipar, a lakatosipar, a barkácsolás egyik legfontosabb anyagával a különböző alapanyagú és formájú profillal, és annak gyártásával, forgalmazásával és feldolgozásával foglalkozó cégeknek, vállalkozásoknak, lehető legteljesebb bemutatása honlapjaikon, elérhetőségeiken keresztül.

Az építőipar, a lakatosipar, a barkácsolás egyik legfontosabb anyagával a különböző alapanyagú és formájú profillal, és annak gyártásával, forgalmazásával és feldolgozásával foglalkozó cégeknek, vállalkozásoknak, lehető legteljesebb bemutatása honlapjaikon, elérhetőségeiken keresztül.

Szponzorált hirdetések

Lapindítás dátuma: 2010. 01. 29.
Google PageRank
Utolsó frissítés: 2014. 10. 05.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Acél Profilok Forgalmazása
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés